Gyakori Kérdések

Van-e lehetőség a már kifizetett játékot lemondani, és ha igen, akkor meddig tehetem ezt meg?

A játék előtt öt nappal lehet lemondani, ezen időn belül nem áll módunkban elfogadni a lemondást.


Késve érkezünk, mi a teendőnk?

Mivel a jelentkező csapatok követik egymást, így 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül a játékidőből kell levonnunk a további perceket.


Gyermekek részt vehetnek-e a játékon?

Korosztálytól függően igen. Mivel ijesztgetések nem lesznek, és félelmetes dolgok sem, így az a gyerek aki kibírja a 100 percet a mosdó használata nélkül, és már tud vigyázni a berendezésekre, azt nyugodtan hozd magaddal. Azonban aktívan nem biztos, hogy részt tud venni a játékban, ezért nem javasolt a 8 évnél fiatalabb korosztály benevezése.


Mennyivel érdemes korábban érkezni a játék helyszínére?

Nem szükséges, mert az épületbe való bejutást csak a megadott időben tudjuk lehetővé tenni. Amit érdemes átgondolni, hogy a közlekedés okozhat meglepetéseket, ezért ajánlatos rászámolni az utazásra egy pár percet.


Hogyan öltözzek? Milyen ruhát vegyek magamra?

Ezt a kérdést ketté kell választani: A bunker belső hőmérséklete közel állandó 15-18 °C, így érdemes rétegesen öltözni. A meleg ruha kötelezô! Az épületben nem kell mászni, kúszni, de előfordulhat, hogy az épület régies mivoltából adódóan karcolhatnak, szúrhatnak a berendezési tárgyak. Ezt természetesen figyeljük, és folyamatosan javítjuk, de inkább egy nem féltett ruhadarabot hozzatok magatokkal.


Nem szeretnék megijedni!

Nem ijesztgetünk senkit. Az épület, és a történelme maga gondoskodik az alaphangulat megteremtéséről, ezt nem kívánjuk fokozni.


Milyenek a parkolási lehetőségek?

A Gyömrői útról a 91-es szám alatti kapun behajtva, a Bunker tövében, erre a célra kijelölt parkolók állnak rendelkezésre. Díjmentes zóna.


Hogyan tudunk bejutni az udvarra a játék helyszínéhez?

A Gyömrői út felől a 91-es szám alatt hétköznap, 8-16 óráig nyitva található a kapu (függőlegesen elhelyezett logó látható), ezen kívül esős időben a Bunker telefonszámát felhívva tudunk mindenkit beengedni az udvarra. Belépve, az útbaigazító táblákat követve megtalálod a parkolót a Bunker tövében.


Mi történik, és mi a teendőm akkor, ha játék közben valami gondom támad? Megijedek, rosszul leszek?

Minden helyiség vészhívó gombbal van ellátva. Amennyiben nem jelentkezik a kezelő azonnal, abban az esetben egy külsô távfelügyeleten jelez a rendszer. Így bármi is történik, pár percen belül érkezik segítség, de természetesen ennél sokkal rövidebb idő alatt ott lesznek kollégáink.


Mennyire biztonságos az épület?

A BUNKER tulajdonképpen elpusztíthatatlan, egy 500 kg töltetű bomba támadását is kibírja. Amennyiben áramszünet lépne fel, abban az esetben is biztosított a világítás minden helyiségben. Az épületnek saját akkumulátor vészvilágítási rendszer van. Az ajtók, áramszünet esetén automatikusan kinyílnak, és azonnal a segítségükre sietünk a játékosoknak. A játéktérben egy időben csak egy csapat tartózkodik.


Én nem szeretem, ha megfigyelnek, és nem szeretném, hogy felvétel készüljön rólam.

A teljes játéktérben kialakítottunk egy kamerarendszert, így a játékmester minden játékost figyelemmel kísér, idegen személy ezt sosem láthatja. A helyszínen lehetőséget biztosítunk monitoron keresztül a játék megtekintésére egy erre kialakított vendégtérben. Hangot egyáltalán nem továbbít a rendszer, csak képet.
A játék végeztével törlődnek a tárolt felvételek.

  • HUNGARY - BUDAPEST 1183 GYÖMRŐI ÚT 91.
  • info@bunkergame.com
  • BUNKERGAME 2016


NYITVA: MINDEN NAP 9:00-23:00