BUNKERGAME I. - The mission has started!

Place: Pestlőrinc –fonóüzem

Time: Sometime during the Cold War

The basic story: You are an agent whose mission is to save the world,- catastrophe ,lost in nowhere,hunted ,hearing the steps behind you and the murder is right there.The atom bomb is active,the timer is ticking so let’s save the world before it is too late. Find the keys ,solve the codes that’s how it ’s works as usually.

The gametime is given ,you have 60-100 minutes to get the keys and open the the numerical code controlled doors.You are closed in a real bunker,sourended by darkness and silence ,it is easy to lost your sense of time.The time is just running ,you will see.

The challenges are complicated,teamwork is warmly required but it is not enough.Most of the teams got stuck ,that’s the point when the quizmaster helps to get out of the bunker. If you feel yourself advanced ,you can try out without any help,but it is gonna be mean;)

The main point of the game to experience the so called „FLOW” work in a team and fight for the collective aim to save the world and get out.

BUNKERGAME I. - a Játékszabály

JÁTÉKSZABÁLY - BUNKERISMERET

Szabadulj ki a BUNKER falai közül!

Szeretnél kalandozni egy igazi, második világháborús bunker falai között?

Akkor irány a BUNKERGAME!

A hidegháborús eredeti berendezések meghatározzák a játék alaphangulatát. A feladatok nehezek, de nem lehetetlen megoldani őket. Bármikor, ha elakadnál, egy ügynök a hangszórón át segítséget ad. A közel 3 méter vastag falak között félhomály uralkodik, a rádióbemondó sorolja a vízállás jelentés adatait. A fogason egy tiszt kabátja, még meleg, olyan, mintha most vette le volna valaki. Egyre csak fogynak a percek. A falon egy számláló jelzi, mennyi időd van még hátra...

Sok háborús filmet láttál gyerekkorodban? Akkor még valódibbnak tűnhet a játék, készülj fel erre. A feladatod ebben a militáns környezetben: megtalálni a kódokat, hogy átjuss a következő terembe. 10 terem, 10 kód. Fárasztó az állandó kutatás. Ha tudsz, pihenj a játék előtt! Izgalmakkal teli perceket tölthetsz el nálunk. A termek közti ajtók fémből vannak, nagyon nagy terhelést is kibírnak! Nem juthatsz tovább, csak ha megfejted a kódot, vagy ha megtalálod a megfelelő eszközt, hogy kinyisd az ajtót. A falon lévő számláló mutatja, hogy fogy az időd. Lehet néha olyan pillanat is, mikor azt gondolod, nem elég a 100 perc a küldetésed teljesítésére.

A játék végén a társalgóban sokan csak állnak és nem tudnak megszólalni, mikor előszőr találkoznak a BUNKER képzett ügynökeivel. Gyere és éld át nálunk te is ezt a felejthetetlen élményt!

  • HUNGARY - BUDAPEST 1183 GYÖMRŐI ÚT 91.
  • +36 20 361 7246 +36 1 226 1917
  • info@bunkergame.com
  • BUNKERGAME 2016


Open: Every Day 09:00-23:00